Heerhugowaard Live

25 & 26 september. IJsbaan ‘t Kruis – Heerhugowaard

Evently

Volg ons op Social Media

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

25 & 26 september 2020
Heerhugowaard Live

info@heerhugowaardlive.nl

Volg ons via

  /  FAQ
Wat is het adres van Heerhugowaard Live?

Het adres van het festivalterrein is ‘Evenementen terrein Heerhugowaard ’t Kruis aan de Jan Glijnisweg. Dit staat algemeen bekend als IJsbaanterrein Heerhugowaard ‘t Kruis. Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden “P Heerhugowaard Live” ziet en volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Is Heerhugowaard Live overdekt?

Ja, het terrein is voor 80% overdekt door middel van een mega-festivaltent.

Hoe laat gaat het festival terrein open?

Het terrein is beide dagen vanaf 19:00 geopend.

Hoe oud moet je zijn om Heerhugowaard Live te bezoeken?

We hanteren voor het festival een minimumleeftijd van 12 jaar. Legitimatie bij de entree is daarom verplicht. Kinderen vanaf 12 jaar zijn dus van harte welkom, maar we attenderen bezoekers wel op de grote mensenmassa, zichtlijnen en gehoorbeschadiging. Voor kinderen onder de 16 jaar is volwassen begeleiding verplicht.

Moet ik me kunnen legitimeren?

Ja. Om met zekerheid te kunnen vaststellen of je 12 jaar of ouder bent is legitimatie verplicht. Dit nog los van wettelijke bepalingen.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website onder de button tickets via onze ticket partner Tibaa. Koop geen tickets buiten de officiële verkoopkanalen!

Op welke wijze kan ik tickets afrekenen?

Tickets voor Heerhugowaard Live kun je via deze website bij onze ticket partner Tibaa afrekenen met Ideal, Mastercard/VISA of American Express.

Ik ben mijn tickets kwijt wat nu?

Geen paniek, je kunt je tickets nogmaals downloaden via de link die je in de mail hebt ontvangen van onze ticket partner Tibaa.

Ik heb een ticket gekocht maar kan onverwacht niet komen, kan ik mijn kaartje weer inleveren?

Dat kan helaas niet. We adviseren je dit via vrienden, kennissen, collega’s of via andere wegen te proberen.

Alternatieve kaartverkoop?

Koop geen Heerhugowaard Live tickets op websites zoals Seatwave, Budgetticket, Onlineticketshop, Viagogo etc. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen op onze website via onze ticket partner Tibaa. Of op te halen bij Grandcafe De Heeren of Bar Dancing Marlene in Heerhugowaard. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Zijn er speciale kaarten voor mindervaliden?

Nee, er zijn twee type kaarten verkrijgbaar voor alle bezoekers regular of golden circle. Het festivalterrein is grotendeels verhard en ruim van opzet. Iedereen is van harte welkom, maar beoordeel zelf of je het festival goed gaat beleven.

Wat zijn de faciliteiten voor rolstoel gebruikers?

Het terrein is grotendeels verhard. Er is echter geen speciaal rolstoeldek in de tent aanwezig. Alle bezoekers staan dus door elkaar, wat gezien de grote van het terrein geen probleem zal opleveren.

Is het toegestaan het festival te verlaten en weer op te gaan?

Nee, dit is niet toegestaan. Als je het terrein verlaat kun je niet terugkeren op het festivalterrein.

Wat mag ik aan eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein. Er is voldoende eten en drinken verkrijgbaar.

Is er eten en drinken verkrijgbaar?

Ja, op het terrein zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar. Van snacks tot belegde broodjes. Ook worden er verschillende soorten frisdranken en alcoholische dranken geschonken.

Betalingsmogelijkheden voor eten en drinken?

Drinken kan alleen met Heerhugowaard Live 2020 munten afgerekend worden. Deze munten zijn bij de muntenkassa’s nabij de entree verkrijgbaar (cash en pin) na afloop van het festival zijn munten niet meer in te wisselen! De munten zijn beide dagen geldig. Eten kun je cash of met pin betalen.

Kan ik munten na afloop ook weer inleveren?

Heerhugowaard Live 2020 munten zijn op beide dagen van het festival geldig. Het is niet mogelijk om munten na afloop in te leveren.

Zijn er lockers aanwezig?

Ja, nabij de entree zijn er lockers aanwezig. De afmetingen van een locker is: 30x30x50cm (hxbxd). De kosten per locker bedragen € 5,00 + € 5,00 borg voor de sleutel.

Kan ik met openbaar vervoer naar Heerhugowaard Live?

Heerhugowaard Live is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Raadpleeg www.9292.nl voor jouw route.

Plan zeker ook alvast je terugreis. Niet alle bestemmingen zijn laat op de avond nog bereikbaar met de bus Houd daarom goed in de gaten welke bus je naar huis moet nemen om weer veilig thuis te komen. We raden je aan om niet te kiezen voor de allerlaatste verbinding. Houd daarnaast rekening met de loopafstand van het festivalterrein naar de bushalte. Gezien de te verwachten drukte bij het verlaten van het terrein kan dit langer duren dan verwacht. Vertrek daarom op tijd richting jou vertrekpunt.

Wat zijn de parkeermogelijkheden als ik met de auto kom?

Ondanks dat dit sterk wordt afgeraden, is het wel mogelijk. Bezoekers die met de auto komen volg de borden ‘P – Heerhugowaard Live.  Verkeersregelaars vangen je op en wijzen je op de parkeermogelijkheden.

Is het terrein per fiets bereikbaar?

Absoluut! Bezoekers wordt geadviseerd om (indien mogelijk) zoveel mogelijk per fiets te komen. Nabij het terrein is gezorgd voor voldoende ruimte om de fietsen te plaatsen.

Wat gebeurd er als een artiest ziek is of zich door omstandigheden afmeld?

Dat is overmacht voor de organisatie, wij zullen dan een vergelijkbaar alternatief bieden.

Mag ik een fototoestel meenemen?

Simpele (digitale)fototoestellen of camera’s op mobiele telefoons zijn toegestaan, professionele toestellen echter niet. Go Pro’s zijn toegestaan zonder accessoires. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan.

Is er EHBO aanwezig?

Ja, op het terrein is een EHBO-post. Tevens lopen EHBO-ers over het festivalterrein die je kunt raadplegen.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Volg ons via
Vragen en/of opmerkingen?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij proberen z.s.m. een reactie te geven.

info@heerhugowaardlive.nl

Bestel nu je tickets!

Heerhugowaard Live - 25 & 26 september 2020